среда, 28 ноября 2018 г.


  Пишність навколишнього світу неможливо уявити без завзятих пісень і щебетання птахів. Пернаті наповнюють природу життям і гармонією. Навіть маленький сад буде наповнювати серце радістю. Привчивши птахів до годівниці, ви зможете спостерігати цікаву пташину метушню і таємне життя пернатих. Одні з них відстоюють свої права в сутичці з родичами, інші вступають у конкуренцію з іншими видами, але всі без винятку уважно оглядаються по сторонах, щоб не пропустити напад малого яструба, який дуже цікавиться відвідувачами годівниці.
   Годівницю можна придбати в гіпермаркеті, а можна виготовити своїми руками за кілька годин. Ось і мої маленькі вихованці  разом із батьками не залишилися байдужими до пташок. Адже наші «менші брати»  в цей час чекають на нашу допомогу. Їм все важче і важче пережити скорочений світловий день і за цей час знайти та засвоїти їжу. Тому кожного дня ми слідкуємо, щоб годівнички не були порожніми та підсипаємо в них корм.
   Зимова пора – це серйозне випробування для пернатих. З кожним днем знайти їжу стає все важче. Подбайте про птахів – повісьте годівницю, зроблену своїми руками з найпростіших підручних засобів, які зазвичай викидаємо на смітник...
   

Комментариев нет:

Отправить комментарий